Jdi na obsah Jdi na menu

Jsme členem programu TechSoup Česká republika

 

Jaké programy si můžete objednat?

Naše nabídka zahrnuje širokou škálu programů, kompletní informace o jednotlivých produktech najdete na této stránce – https://www.techsoup.cz/partner_programs. Níže Vám nabízíme stručnou přehlídku jednotlivých produktů a možností jejich využití.

Pro Vaši každodenní práci by se vám mohly hodit tyto programy:
•    Asana – pro organizaci projektové práce týmu a celé vaší organizace
•    Box.org – pro bezpečné sdílení souborů v rámci týmu
•    DocuSign – pro online podepisování smluv
•    Google pro neziskové organizace – balíček služeb od společnosti Google, který obsahuje mailového klienta, sdílený disk, AdGrants a další služby
•    Workplace by Facebook – online platforma pro interní spolupráci týmu
•    Microsoft – balíček služeb šitý na míru neziskovým organizacím. U nás najdete tři možnosti získání těchto produktů - dárcovskýslevový cloudový program
•    Slack for Nonprofits – jednoduchý nástroj pro interní komunikaci v rámci týmu nebo celé organizace
•    TeamViewer – usnadní vzdálený přístup k počítačům Vaší organizace z míst mimo pracoviště, hodí se také pro pořádání online schůzek nebo poskytování IT podpory na dálku.
•    Zoom – jeden z celosvětově nejpopulárnějších nástrojů pro pořádání online meetingů a webinářů

Pro grafiku a úpravu fotek můžete využít programy Adobe ZonerPro zabezpečení Vašich počítačů a celé sítě Vám nabízíme programy Bitdefender,  NortonLifeLockO & O Software a Okta, pro zálohu vašich dat pak můžete využít Veritas. Pokud potřebujete počítače nebo jiný hardware, podívejte se na nabídku od společností Cisco nebo Compuritas. K Vaší práci by se vám také mohl hodit – Autodesk – designový software pro návrhy budov, infrastruktury, produktů a řady dalších věcí nebo Tableau, který Vám pomůže při vizuálním zpracování vašich dat a reportingu, které se hodí pro vaše webové stránky nebo pro výroční zprávu. A v neposlední řadě pro Vás máme také programy na podporu fundraisingu, a to Benevity, kam Vaši organizaci musí nominovat některý z vašich firemních dárců nebo můžete využít AirBnB Social Impact Events, k propagaci Vašich aktivit.

Co musíte udělat pro získání vybraných programů?
Než začnete žádat o jednotlivé produkty, doporučujeme Vám, abyste se seznámili s detailními podmínkami jednotlivých partnerských programů. Více o nich naleznete zde. Chcete-li rovnou vybírat, přejděte na katalog produktů, kde si můžete prohlédnout seznam všech nabízených produktů.

 

Jakmile budete mít jasno co potřebujete, sdělíte svůj požadavek e-mailem na adresu: mchz@post.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář