Jdi na obsah Jdi na menu

Jsme přidruženým členem prestižní Asociace společenské odpovědnosti

BALÍČEK ČLENA

platformy Asociace společenské odpovědnosti (A-CSR) platný od 1. 4. 2020

Stali jsme se součástí největší iniciativy společenské odpovědnosti (CSR) a Cílů udržitelného rozvoje (SDGs) od OSN v Česku.

 

Podařilo se nám zapojit mezi několik důležitých sektorů. Zařadili jsme se mezi více než 350 firem, neziskových organizací, veřejných organizací či vzdělávacích institucí, kteří cítí svoji odpovědnost ke společnosti i životnímu prostředí.

Učíme společnost přirozeně posilovat odpovědnost za místo a planetu, na které žijeme. Otevíráme ve společnosti nová témata, prostor pro sdílení zkušeností a spolupráci napříč sektory.

Vedeme aktivní dialog se státem, na jehož úspěšném konci má patřit společenská odpovědnost s udržitelností mezi základní priority naší společnosti.

Jsme průkopníky Cílů udržitelného rozvoje (SDGs) pod OSN v Česku. Od roku 2017 udílíme prestižní Ceny SDGs, unikátní ocenění za naplňování globálních cílů OSN v Česku, které se staly vzorem pro další země. Inspirujeme celý svět.

Rozvíjíme kulturu dárcovství v Česku. Pod hlavičkou Asociace se v roce 2019 podařilo na charitativní projekty vybrat na 72 milionu Kč. Od roku 2016 v Česku zastřešujeme Giving Tuesday, který je světovým dnem dárcovství.

NETWORKINGNETWORKING

Stali jsme se součástí inspirativní mezinárodní networkingové sítě členů a partnerů Asociace, která nemá v Česku obdoby. Získali jsme tak možnost najít partnery a objevit nové obchodní příležitosti, které řeší konkrétní společenské problémy.

Úvodní CSR konzultace, která obsahuje sebehodnocení organizace a roční plán spolupráce.

Aktivní pomoc s realizací firemního dobrovolnictví a efektivní doporučení pro neziskové organizace, které dobrovolníky shánějí.

Kontakty na místní, regionální i nadnárodní

úrovni.

AKTIVITY

INFORMACE

Díky pravidelnému přísunu novinek a trendů ze světa společenské odpovědnosti a udržitelného rozvoje u nás i v zahraničí jsme vždy v obraze.

Odběr členského magazínu Listí (online i offline).

Odběr pravidelného měsíčního newsletteru.

Aktuality na webových stránkách Asociace a profilech na sociálních sítích.

Individuální mailing a úzký kontakt s koordinátory platformy ohledně aktuálních projektů a novinek relevantních 

pro naši organizaci.

 

PUBLICITA

Naši organizaci a projekt podpoří skrze aktivní komunikaci na všech svých dostupných kanálech. Naše odpovědné aktivity budou sdílet na

nejvyhledávanějším portále o CSR a udržitelnosti v Česku. Zároveň získáme možnost prezentovat se také v dalších uznávaných médiích.

Představení nového člena prostřednictvím newsletteru na 2 500 + kontaktů s aktivním zájmem o CSR a Cíle udržitelného rozvoje v Česku.

Komunikace zajímavých společensky odpovědných aktivit na sociálních sítích A-CSR (Facebook, LinkedIn, Instagram a Twitter).

Možnost komunikovat statut organizacejenž aktivně rozvíjí CSR a Cíle udržitelného rozvoje v Česku.

Propagační materiály k členství (logo A - CSR, bannery, certifikát člena a další).

Možnost publikovat své aktivity v tištěném a online magazínu Listí,

který A-CSR vydává 2x do roka.

Možnost publikovat vybrané aktivity

v pravidelném měsíčním newsletteru A-CSR.

Možnost uveřejnit své aktivity tiskové zprávy na webu www.a-csr.cz v sekci Aktuality a dále informovat

o svých akcích v Kalendáři akcí našich členů.

Možnost aktivně vytvářet obsah pravidelných CSR snídaní a dalších akcí A-CSR a prezentovat na nich své společensky odpovědné aktivity.

 

AKTIVITY

Získáme možnost aktivně se podílet na směřování platformy a vize Asociace společenské odpovědnosti a s tím i vliv na směřování společenské odpovědnosti a udržitelnosti v Česku.

Účast na pravidelných tematických setkáních členu (CSR snídaně), pořádaných minimálně 4x do roka.

Slevy a pozvání na akce pořádané partnery Asociace společenské odpovědnosti.

1x do roka zdarma účast na tematickém Společensky odpovědném networkingu, kde lze sdílet zkušenosti a znalosti nejen s členy A-CSR, ale také významnými hosty.

Konzultační podpora při zapojování do projektu A-CSR (Ceny SDGs, Giving Tuesday a další).

Propagace udržitelných produktů a služeb skrze online i tištěnou verzi Katalogu udržitelných dárků členů Asociace společenské odpovědnosti, který vychází jednou ročně.

Více v kalendáři akcí na stránkách www.a-csr.cz.

Použity obdržené podklady od Asociace

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář